OpenSync

Home Forums OpenSync Service Issues with osrunner.exe

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Yudel Rosales 1 year ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #64512

    smarsh@virusys.com
    Participant

    Running OpenSync 3.0.22 once works fine to start the osrunner service. You see the scheduler appear in the icon tray and the buttons in OpenSync show the service is running. Close OpenSync and the scheduler remains as it should.

    Launch OpenSync again and you get the attached. The service appears stopped but the buttons are not active and the scheduler in the icon tray is still there.

    In addition, the icon in the icon tray does not do anything when clicked. Usually these show some indication of function when clicked.

    Thoughts?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #64514

    smarsh@virusys.com
    Participant

    The second open of OpenSync throws the error that 3.0.22 tried to fix.

    Version 3.0.22 11/01/2018
    • Fix bug: Can’t initialize semaphore: OSMon2State”

    #64529

    smarsh@virusys.com
    Participant

    I came back to check for a response and started looking at my issue again and it seems fine now?

    Must have needed a restart or something. All is well for now!

    #64534

    Yudel Rosales
    Keymaster

    I just released OpenSync 3.0.23 which fixed error:

    · Fix bug: Can’t initialize semaphore: OSMon2State”

    · Fix bug: If the task is highlighted, the status will refresh automatically.

    Please uninstall current version and install the new one.
    Link: http://download.synergration.com/opensyncv3/opensync3.msi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.