OpenSync

Home Forums OpenSync Run as service in v3

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  Yudel Rosales 5 months, 3 weeks ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #64412

    smarsh@virusys.com
    Participant

    The option to start the osrunner service is greyed out – see attached.

    Also have an OSMon2State error.

    I do not see osrunner in the services at all anymore (compared to v2) – is it called something else now?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #64416

    Yudel Rosales
    Keymaster

    You need to remove OpenSync from “account preferences” and re-authorize it. See attached.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #64418

    smarsh@virusys.com
    Participant

    OK – error is gone.

    Service options still not active

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #64422

    Yudel Rosales
    Keymaster

    Great news.

    #64423

    smarsh@virusys.com
    Participant

    Service buttons are still greyed out – how do I control the service?

    #64424

    Yudel Rosales
    Keymaster

    did you uninstall OpenSync v2 and the previous version of OpenSync v3 before installing 3.0.21?

    #64425

    smarsh@virusys.com
    Participant

    Yes

    #64426

    Yudel Rosales
    Keymaster

    I will recomend to uninstall and re-install it

    #64427

    smarsh@virusys.com
    Participant

    Uninstaller did not remove osrunner.exe – deleted manually and reinstalled.

    Appears to be good now – thanks.

    #64431

    Yudel Rosales
    Keymaster

    Glad to hear that. Thanks for the update.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.