OpenSync

Home Forums OpenSync OpenSync Browser rows and columns are all blank

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by  Yudel Rosales 6 months, 2 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #64774

    adams
    Premium Member

    The databases all have data but nothing shows up in the OS Browser.

    #64826

    Yudel Rosales
    Keymaster

    Which database are you using? Are you getting any error?

    #64840

    adams
    Premium Member

    SQL Server

    #64844

    Yudel Rosales
    Keymaster

    Do you have the database configured to allow ip connections?

    #64857

    adams
    Premium Member

    Yes. I connect via IP to the database with Management Studio and C# code.

    #64867

    Yudel Rosales
    Keymaster

    Are you getting any error? Did you check the log files after you open the Browser?

    #64868

    adams
    Premium Member

    I am running OSBrowser 1.0.180.

    I don’t get any error when I initially open a database and there is nothing new in CoreObjXDB.log or OpenSync.log. Is there another log file to look at for the OSBrowser? If so, where is it?

    After a database is open, if I attempt to open a different database, I get a “Runtime Error ‘5’. Invalid Procedure Call” and it crashes.

    ADam

    #66070

    cpcadmin
    Participant

    I’m having the same problem, was there ever a solution to this?

    #66115

    Yudel Rosales
    Keymaster

    make sure that your database allows IP connections.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.